Foredrag med Pusle Helmuth - livet bag kulisserne og som barnestjerne

Camillagården d. 7. november kl 19.00 til 21.00 Peder Skrams vej 19 5220 Odense sø.

"Pas godt på dem. De er meget sårbare. For det at være barnestjerne er en voksenrolle."

Således skriver Pusle Helmuth i sin selvbiografi fra 2004, og med det udgangspunkt fortæller Pusle Helmuth i sit rigt illustrerede foredrag, om sine oplevelser med at være barnestjerne og at vokse op i skyggen af filmkulisserne uden en far og med en enlig mor med en masse ambitioner på hendes vegne.

Fortællingen omkring de svære teenageår, efter den pludselige afslutning på karrieren, samt det store antal af arbejdspladser og selvfølgelig det at finde den eneste ene.

Med sin ærlighed og oprigtighed fortæller Pusle Helmuth om, hvordan modgang, tilgivelse og astronomi satte hende i stand til at bryde fortidens mønstre og blive et lykkeligt menneske. Derudover lægges der op til dialog med tilhørerne.